Informace o zpracování osobních údajů

 

  1. Provozovatelem webu, obchodu a augmentačního studia čipování.eu je společnost
    1. První Kybernetická s. r. o., IČ 09454314, se sídlem Dr. Votočky 143, 50752 Ostroměř, zapsaná u Krajského soudu v Hradci králové, Spisová značka C 4630.
    2. Společnost je dále označena jako “provozovatel”, “prodávající” nebo “správce”.

 

  1. Provozovatel zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    1. Jméno, příjmení
    2. Datum narození
    3. E-mailovou adresu
    4. Telefonní číslo
    5. Adresu/sídlo
    6. Historii objednávek

 

  1. Zpracování osobních údajů
    1. Výše uvedené osobní údaje používáme pro odbavení objednávek produktů a realizaci služeb podle smlouvy, dojde-li k jejímu uzavření.
    2. Údaje rovněž evidujeme za účelem případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
    3. Evidenci a zpracování osobních údajů pro výše uvedené provádíme až po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy.
    4. Pověřenec pro ochranu osobních údajů není stanoven.
    5. Správce lze kontaktovat na emailové adrese gdpr zavináč cipovani.eu nebo datovou schránkou qmbhxmc.

 

  1. Reklamní a obchodní sdělení
    1. Na e-mailovou nebo fyzickou adresu mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení.
    2. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například změnou nastavení uživatelského účtu v e-shopu nebo zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Soubory Cookies a skripty pro měření návštěvnosti
    1. Správce užívá na této webové stránce soubory cookies. Má-li počítač uživatele povoleno používání souborů cookies, bereme to jako souhlas s jejich používáním.
    2. Soubory cookies používáme pro:
      1. Zajištění základní funkčnosti webových stránek.
      2. Zkvalitňování služeb formou měření návštěvnosti (Google Analytics).
    3. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

  1. Vaše práva
    1. Zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení.
    2. Požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
    3. Požadovat kopii vašich osobních údajů zpracovávaných námi.
    4. Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů v zákonné míře.
    5. Podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.